Leave Your Message

Alamanuia faufale fao fao coil mo le lelei

2024-05-11

Afai e te galue i faufale, kamuta, po'o so'o se isi lava pisinisi e aofia ai mea fa'apipi'i fa'atasi, ona e masani leafao fao. O nei fao faʻapitoa o se mea faʻapitoa i le meafaigaluega a tagata tomai faʻapitoa e manaʻomia le faʻamautu vave ma le lelei o mea. I totonu o lenei ta'iala atoatoa, o le a matou su'esu'eina mea uma e tatau ona e iloa e uiga i fao vili, mai o latou fa'aoga ma fa'amanuiaga i fautuaga mo le filifilia o fao sa'o mo au galuega.


O fao vili o se ituaiga fa'amau e sau fa'amanu'a i totonu o se vili, o le mea lea o le igoa. Ua mamanuina e faʻaaogaina i se fana fao pneumatic, lea e mafai ai ona faʻapipiʻi vave ma saʻo. O nei fao e masani ona faʻaaogaina i faʻaoga e pei o le faʻapipiʻiina, faʻapipiʻi, faʻapipiʻi, ma le taualuga, lea e manaʻomia ai le saoasaoa ma le tumau.


O se tasi o faʻamanuiaga autu o fao coil o lo latou lelei. Talu ai latou te o mai i totonu o se vili, e mafai ona latou uuina se numera tele o fao, faʻaitiitia ai le manaʻomia mo le toe faʻatupu soo. O le mea lea e lelei ai mo galuega tetele tele e mana'omia ai le taimi. E le gata i lea, o le faʻaogaina o se fao fao e mafai ai ona faʻapipiʻi vave ma faifai pea le tuʻuina o fao, e maua ai se faʻamaeʻaina faʻapolofesa ma sina taumafaiga itiiti.

4(I'uga).jpg4(I'uga).jpg


A o'o mai i le filifilia o fao coil sa'o mo lau poloketi, e i ai nai mea e mafaufau i ai. Muamua o le mea o fao. O fao vili e maua i mea eseese, e aofia ai le u'amea, uamea u'amea, ma le alumini. O le filifiliga o meafaitino o le a faʻalagolago i manaʻoga faʻapitoa o lau poloketi, e pei o le ituaiga mea o loʻo faʻapipiʻiina ma tulaga o le siosiomaga o le a faʻaalia i fao.


O le isi manatu taua o le tele ma le fua o fao. O fao vili e sau i le tele o lapopoa ma fua e fa'aoga ai mea eseese ma fa'aoga. E taua tele le filifilia o fao e fetaui ma lau fana fao ma talafeagai mo le mafiafia o mea e te fa'amauina.


I le faaopoopo atu i meafaitino ma le tele, o le ituaiga o faʻapipiʻiina o se mea taua foi e mafaufau i ai. E mafai ona fa'apipi'i fao vili i le uaea po'o le palasitika, e ofoina atu e ta'itasi a latou fa'amanuiaga. Ua lauiloa le tuufaatasia o uaea i lona umi ma le gafatia e tetee atu ai i le saoasaoa o talosaga, ae o le tuufaatasia o palasitika e sili ona lelei ona o lona fetaui lelei ma nisi fana fao ma faaitiitia ai le ono faalavelave.


O le taimi lava e te filifilia ai fao vili sa'o mo lau poloketi, e taua le fa'amautinoaina lelei o le fa'apipi'iina. E aofia ai le fetuutuunai o le fana fao mo le loloto ma le tulimanu talafeagai, faʻapea foʻi ma le faʻatumauina o le paʻu faifaipea e maua ai iʻuga sili ona lelei.


O matou Upega Tafaʻilagi:https://www.fastoscrews.com/, Afai e te manaʻomia se fesoasoani, Justfaafesootai matou.