Leave Your Message

Taua o Tulaga i Faufale ma Fuafuaga Fa'aonaponei

2024-04-29

Standoffs o vaʻavaʻa masani e faʻaaogaina e fai ai se va i le va o mea e lua. E masani ona faia i mea e pei o uʻamea, palasitisi, poʻo sima, ma e sau i ituaiga eseese ma lapopoa e fetaui ma manaoga eseese. O se tasi o galuega autu o le tuʻuina atu o le tuʻuina atu o le lagolago ma le mautu, aemaise lava i talosaga o loʻo i ai se manaʻoga e faʻamautu vaega i se mamao patino mai le tasi ma le isi.

I le malo o le fausiaina, e masani ona faʻaogaina faʻamaufaʻailoga i totonu o puipui puipui puipui, lea latou te fesoasoani ai e lagolago ma faʻamautu le tioata tioata e fausia ai fafo o se fale. E ala i le fatuina o se va i le va o le tioata ma le fausaga o fale, e le gata ina tuʻuina atu le lagolago faʻavae ae faʻatagaina foi mo le faʻapipiʻiina o faʻamaʻi ma isi vaega i tua o le facade. O lenei mea e le gata e faʻaleleia ai le malosi o le fale ae faʻapea foʻi ona saofagā i lona tuʻufaʻatasiga matagofie.

3.jpg3.jpg

I le faaopoopo atu i la latou matafaioi faʻavae, e iai foʻi se sao taua i le faʻatulagaina ma le faʻapipiʻiina o masini eletise. O laupapa fa'asalalau lolomi (PCBs), mo se fa'ata'ita'iga, e masani ona mana'omia ni fa'amautu e si'itia ma fa'amautu ai vaega e pei o fa'amau, capacitors, ma feso'ota'iga tu'ufa'atasi. E ala i le fatuina o avanoa i le va o le PCB ma le faʻapipiʻiina o luga, o mea faʻapipiʻi e fesoasoani e puipuia ai pupuu eletise ma tuʻuina atu le vevela vevela, ma fesoasoani i le faʻamaoni ma le umi o le masini eletise.

E le gata i lea, o faʻamaufaʻailoga e faʻaaogaina lautele i le faʻailoga ma faʻaaliga alamanuia, lea latou te avea o ni vaega taua mo le faʻapipiʻiina ma faʻaalia ituaiga eseese o faʻailoga, galuega taulima, ma mea teuteu teuteu. E ala i le fa'aogaina o fa'amautu, e mafai ai e tagata fa'atau ma fa'apipi'i ona fa'atupu se fa'aa'oa'oga fa'alelei va'aia, fa'aopoopo le loloto ma le fua ile fa'aaliga a'o fa'amautinoaina se fa'apipi'i mautu ma umi.

O le fegalegaleai o faʻamautu e faʻalautele atu i tua atu o latou faʻaoga aoga, aua latou te saofagā foi i le aotelega o le matagofie o fausaga ma oloa o loʻo faʻaaogaina ai. Faatasi ai ma a latou mamanu faʻalelei ma laʻititi, e mafai ona faʻaopoopoina le paʻi o le faʻaonaponei ma le faʻapitoa i elemene fausaga, foliga o totonu, ma masini eletise. O lo latou gafatia e fatu ai se lagona o le loloto ma le fua e mafai ona liua ai se mea fa'alelalolagi e avea ma se vaaiga mata'ina.

O a matou oloa fou lea, Afai e te fiafia i lenei, faamolemolefaafesootai matou.

La matou Upega Tafa'ilagi:https://www.fastoscrews.com/