Fa'amatalaga auiliili o ituaiga eseese o nati

Fa'amatalaga auiliili o ituaiga eseese o nati

1. Ufiufi nati

E lua ituaiga o nati ufi. Ole tasi ole nati pu'upu'u maualalo, pe masani. O le isi o se nati pulou malosi. O se nati pulou malosi e lautele ma umi atu e faatumauina ai se nati umi. O lo'o iai fo'i nati tapuni tapuni ma sikulima milo i vaega fa'afaono e fa'atupu ai fete'ena'iga vavalalata o le tasi ma le isi e 'alofia ai le tatalaina o le nati ona o le vibration.

2. Pae'a nati

O nati paelo e ta'ua fo'i o fao fa'alava po'o nati fa'atosina, e fai i mea uamea. E taʻua i latou nati faʻapolofesa, lea e masani ona faʻaaogaina i le aerospace ma e maua foi e faʻaaogaina e ausia ai le faʻamoemoega o meaafale.
O nati o ia ituaiga e masani ona faia i laupepa manifinifi ma vaega uʻamea, faʻapea foʻi ma uʻamea masani poʻo vaega calcined. E sili atu nati paelo nai lo nati masani ma fa'amau aua e le tatau ona gaosia pe fa'amama i fafo o le auvae o le sui ua talia. Ole mea lea e mafai ona fa'amama ai lou mamafa atoa.

3. Meaafale koluse pine pakete nati

O meaafale koluse pine pakete nati, ua mamanuina e pei o se pa'u, e fa'aaoga fa'apitoa mo fa'amau i meaafale e fai ma feso'ota'iga RF e fa'apipi'i ai fasi fafie se lua. O pu filo i totonu o le fausaga o le nati e matua tele lava ma e mafai ona pasi i itu uma e lua o le laupapa laupapa.
I le taimi o le faʻapipiʻiina, o fasi laupapa e lua e tatau ona faʻasino ma faʻafesoʻotaʻi le tasi i le isi, ona tatau lea ona vili pu i totonu o le tasi fasi laupapa ma i totonu o le isi fasi laupapa. O nati paelo e masani foi i meaafale tuapepa. O fa'amau uumi ma nati paelo e fa'aoga uma e taofi ai le sooga-T.

4. Nati fale

O nati o le Cage, lea e ta'ua lautele o le mailei po'o le kilipa nati, e aofia ai nati sikuea o lo'o fa'amau i totonu o se pa uamea tautotogo. Soo se taimi lava e maua ai ua matala, o la latou matafaioi le uuina o le nati i tua o le pu. O fatu nati na faʻafeiloaʻi i le 1952 ma le 1953. O le nati o le fale e faia e ala i le faʻaofiina o meafaigaluega faʻapitoa e faʻapipiʻi ai le nati o le fale i totonu o le pu. O le mamanu fou o loʻo i ai foi le malosi e faʻapipiʻi ma faʻamalolo, ma e mafai ona faʻapipiʻi e aunoa ma ni meafaigaluega faʻapitoa.

O nati ta'amilomilo o lo'o ta'ua fa'apitoa o nei nati e faigofie ona fa'aoga i vaega uma nei e maua ai pu lapotopoto, e tusa ai ma pu e tatau ona fai. Ole nati tuai lea. E fa'aoga ai se fa'amau puna e taofi ai le nati. Ta'avale i luga o le pito o le u'amea.

O le nati e masani ona fa'aogaina i totonu o se pa'u e fa'amalieina e fa'ataga ai ni suiga fa'apitoa i le fa'aogaina o ona pito. O le mea foi lea e fa'aitiitia ai le ono leiloa o le sikulima i le taimi o le fa'apipi'iina ma le talepeina. O faʻamatalaga o le uʻamea uʻamea tautotogo o loʻo i ai le mafiafia o le faʻatonuga o loʻo faʻapipiʻi ai le nati. I lenei tulaga, o le faʻamatalaga autu o le pipiʻi e faʻamatalaina i le va i le va o le pito o le laulau faʻatonutonu ma le pu.


Taimi meli: Mati-10-2023