A mae'a ona faitau lenei tusiga, o le ae maua se malamalamaga autu o sikulima drywall

Sikulu Drywall - O le mea pito sili ona taua i foliga vaaia o le foliga o le ulu o seu, lea e vaevaeina i ni laina lua fa'amalo fa'amalo fa'amalo masiu laina tasi laina mamago drywall. O le eseesega tele i le va o le lua o le filo o le muamua e lua filo, talafeagai mo le sootaga i le va o gypsum laupapa ma uʻamea keel ma le mafiafia e le sili atu i le 0.8mm, ae o le mulimuli e talafeagai mo le sootaga i le va o gypsum laupapa ma kiel laupapa.

O le fa'asologa o fa'asologa fa'ato'aga o se tasi lea o vaega pito sili ona taua i le laina oloa fa'amau atoa. O lenei oloa e masani ona faʻaaogaina mo le faʻapipiʻiina o laupapa gypsum eseese, vaeluaga mama, ma faʻasologa o le faʻamalo.

fa'amago puipui fa'amago (2) O fa'amau fa'amago fa'amago fa'amago o le laina sili lea o oloa fa'atau, a'o sikuila fa'amago pa'epa'e lanumoana ma pa'epa'e o se fa'aopoopoga, ma o latou fa'aogaina ma le tau fa'atau e tutusa lava. E ese le eseesega o le phosphating uliuli ei ai se tikeri faapitoa o le lubricity, ma le saoasaoa o le osofaʻiga (o le saoasaoa o le ulufale atu i se mafiafia faʻamaonia o le ipu uʻamea, o se faʻamaoniga o iloiloga lelei) e sili atu ona lelei; O le zinc lanumoana ma le paʻepaʻe e sili atu ona lelei le puipuia o le ele, ma o le lanu masani o le oloa e mama, e faigata ai ona mou atu pe a uma le teuteuga.

Toeititi lava leai se eseesega i le mafai ona puipuia le 'ele i le va o le sinasina paepae lanumoana ma le samasama samasama, ona o le eseesega i le faʻaaogaina masani poʻo le manaʻoga o tagata faʻaoga.

O le filo o le filo se tasi fa'alilolilo tooth drywall sikulima lautele lautele, ma le saoasaoa osofaʻiga tutusa e vave foi. I le taimi lava e tasi, ona o le fausaga o mea fafie lava ia o le a le faaleagaina pe a uma ona ulu i totonu o le fafie, e sili atu ona talafeagai mo le faʻapipiʻiina o le kiel laupapa nai lo le filo faʻalua lelei nifo drywall sikulima.

E fa'aogaina fa'amalo fa'ato'aga fa'ato'aga mo le feso'ota'iga i le va o laupapa gypsum ma keels u'amea i le mafiafia e le sili atu i le 2.3mm, ma o lo'o maua i le phosphating uliuli ma le lanu samasama filifiliga fa'apipi'i. O le lautele o le talosaga ma le tau faʻatau o mea uma e lua e tutusa lava. O le zinc samasama e sili atu ona lelei le puipuia o le ele, ma o le lanu masani o le oloa e mama, e faigata ai ona mou atu pe a uma ona ufiufi teuteuga.

 


Taimi meli: Iul-12-2023