Fa'amanuiaga o le Fa'aaogaina o Taula Fa'apini i Galuega Faufale

I se galuega faufale, o se tasi o itu sili ona taua o le faʻamautinoaina o le fausaga o loʻo fausia e saogalemu ma mautu. O i'ina e sau ai taula e fa'apipi'i pine. O se taula fa'apini o se ituaiga ofa'amau fa'aoga e fa'amau lelei ai mea i sima po'o masonry. E masani ona faʻaaogaina i galuega faufale e faʻamautu ai elemene faʻavae e pei o laʻau, pou ma puipui i le faavae.

O se tasi o faʻamanuiaga autu o le faʻaogaina o taula faʻapipiʻi pine o le faigofie o le faʻapipiʻiina. E le pei o isi ituaiga o taula e manaʻomia ai le viliina o pu tetele ma le faʻaogaina o meafaigaluega faʻapitoa, faʻapipiʻi pinetaula e mafai ona faigofie ona faʻapipiʻiina e faʻaaoga ai se samala. O le mea lea e avea ai i latou ma se filifiliga vave ma lelei mo galuega faufale, sefe taimi ma tau o tagata faigaluega.

O le isi tulaga lelei o le faʻaaogaina o taula faʻapipiʻi pine o lo latou gafatia maualuga. O nei taula ua mamanuina e maua ai se sootaga malosi ma faatuatuaina i le va o le mea faʻapipiʻi ma le sima poʻo le masonry substrate. O le mea lea e lelei ai mo galuega mamafa, e pei o le faʻamautuina o masini mamafa poʻo mea faigaluega ile eleele.

3(I'uga) 5(I'uga)

 

I le faaopoopo atu i le malosi ma le gafatia o le uta, o taula e faʻapipiʻi pine e ofoina atu le lelei tele o le faʻafefe. Ose mea taua lea e tatau ona mafaufau i ai pe a filifilia mea faʻapipiʻi mo se galuega faufale, ona o le faʻaalia i elemene e mafai ona elea ma faʻaleagaina mea faʻaleaganuʻu i le aluga o taimi. O taula faʻapipiʻi, i le isi itu, e faia mai mea e pei o le uʻamea uʻamea, faʻamautinoa e tumau le malosi ma faʻalagolago i soʻo se siosiomaga.

E le gata i lea, o taula e faʻapipiʻi pine e faʻaogaina ma e mafai ona faʻaaogaina i le tele o talosaga. Pe o lo'o e galue i se galuega faufale fou po'o le toe fa'aleleia o se fausaga o lo'o iai, o taula fa'a-pin o se filifiliga aoga mo le fa'amautu o mea eseese i le sima po'o le masonry. Mai le fa'afeso'ota'i fa'amau ma pa puipui i le taula sima fomu ma fa'asaga i luga, taula fa'a-pin e maua ai fofo fetu'una'i i mana'oga faufale.

E tusa ai ma le saogalemu, o taula faʻapipiʻi pine o se filifiliga faʻatuatuaina mo le faʻamautuina o elemene fausaga. O lona mamanu malosi ma le maualuga o le uta gafatia e avea ai ma filifiliga faʻalagolago mo le faʻamautinoaina o le mautu o se fale poʻo se fausaga. E taua tele lenei mea i le faʻataunuʻuina o tulafono faʻavae fale ma faʻamautinoa le saogalemu o tagata faigaluega ma tagata nofoia.

E toeitiiti atoa le 20 tausaga o le poto masani i le gaosiga ma le auina atu i fafo. Afai e manaomia, faamolemolefaafesootai matou

La matou Upega Tafa'ilagi:/


Taimi meli: Tes-14-2023