Li'o li'o ma fa'amau fa'amau, i le i'uga pe fa'apefea ona filifili

O le tautotogo Circlip, e taʻua foi o le mama taofi poʻo le faʻamau, e iai i se mea faʻapipiʻi meafaigaluega, e tele ituaiga o latou, e faʻapipiʻiina i totonu o le masini, masini faʻalava poʻo le pu. O le tele o tagata e masani ona fenumia'i le li'o li'o ma le fa'amau fa'amau. O le a la le eseesega i le va o le li'o li'o ma le elastic retainer?

I se faaupuga faigofie, e taofia ai le gaioiga axial o vaega i luga o le au poʻo le pu.
O le tautotogo Circlip o se vaega taua, o se vaega o meafaigaluega laiti, faʻamatalaga e masani lava laʻititi. O foliga o le tautotogo circlip e masani lava lapotopoto, ae o loʻo i ai se faʻailoga i le tasi pito. O loʻo faʻapipiʻi le circlip i luga o meafaigaluega e manaʻomia ona faʻapipiʻi, ona loka ai lea o le va i faʻailoga, ina ia mafai ai ona mautu meafaigaluega, o le matafaioi a le circlip.

I CNC lathes, spindle circlip e masani ona faʻaaogaina e fai ma mea faʻapipiʻi mo vaega pipii. Ona o lona fausaga lelei ma le saʻo, e faʻaaogaina lautele i le gaosiga o fanua. Ae i le faagasologa o le gaosiga faʻapitoa, o le circlip spring e leai se masini faʻatulagaina axial, o lea e mafai ai ona naʻo le faʻalagolago i le pito pito o le puna circlip ma le meafaigaluega faʻapitoa mo le faʻatulagaina. O le faʻatinoga faʻapitoa o le faʻanofoina lea o le meafaigaluega i se tulaga faʻatulagaina e le polokalame, tatala le faitotoa o le masini e faʻasaʻo ai le vaipuna circlip, ona toso lea o le pito pito i luga o vaega e faʻaogaina e fetaui ma le mea faigaluega, ona faʻapipiʻi lea o le spindle. circlip spring e tapuni ai le faitotoa o le masini.

O le auala o loʻo i ai nei e faigata ma e maualalo le tulaga saʻo, lea e le mafai ona faʻafetaui le saʻo o vaega, tele le eseesega o vaega vaega, ma e le mafai ona faʻafeiloaʻi le suiga vave ma le gaioiga o ituaiga eseese o vaega i le gaosiga o le gaosiga.

Ona o le faateleina o le pu o le faagasologa, o le circlip e sili atu ona faigofie e disassemble ma faapotopoto, ae o le protrusion o le faʻapipiʻiina o le pu o loʻo nofoia se avanoa tele, pe faʻaaogaina mo le pu poʻo le circlip o loʻo i ai le faʻafitauli o le nofoia o se avanoa tele.

E fesoʻotaʻi ma le tautotogo circlip, o le mama faʻapipiʻi elastic o le tele-layer structure, e masani ona faʻaaogaina o le 2 layers ma le 3 layers, e leai se vaega faʻapipiʻi, o le mama faʻamauina e tutusa lelei ma le filifili autu, o le eseesega o le pito o le taofi. uaea mama na totoe mo le uuina o le Angle tipi, o le a le faʻalavelave le faʻapotopotoga i isi vaega lata ane, o lea e sili atu ona faigofie e faʻaoga. I le taimi nei mo le taimi e te le manaʻomia ai ona faʻasese soo, o le lelei o le mama mama e sili atu ona manino. E le gata i lea, o le mama mauti a smalley e fa'atupuina e ala i uaea mafolafola vili. A maeʻa togafitiga vevela ma togafitiga luga, e sili ona lelei le elasticity ma le faigata.

I se faapuupuuga: e tutusa le vaega o le elastic retainer, o le malosi e toniga, faʻaitiitia le faʻalavelave o le faʻalavelave mamafa. O pito i totonu ma fafo e lamolemole ma atoatoa, e leai ni taliga faʻalavelave faʻapipiʻi vaega, o totonu ma fafo e leai ni pito mata, faigofie le faʻamavaeina ma le faʻapotopotoga, e mafai ona fetaui ma manaʻoga eseese e ala i le faʻateleina pe faʻaitiitia le numera o laulau, e leai se manaʻoga. e fai molds, e ala i le suiga o le mafiafia meafaitino, e mafai ona faigofie ona faia i le ituaiga o uta mama, ituaiga avega feololo ma le mamafa ituaiga o uta. O le taamilosaga o le gaosiga puʻupuʻu, lautele o mea e filifili ai, uʻamea tautotogo, uʻamea uʻamea, kopa ma isi mea uʻamea e mafai ona faigofie le gaosiga.

I le sefulu tausaga talu ai, o inisinia ma tekinisia o Metacom ua fesoasoani i le tele o atinaʻe e iloa o latou manaʻoga faʻapitoa ma faʻamaeʻaina le tasi-taofi auaunaga mai le mamanu i le gaosiga. I lenei tulaga, ua maua e Yuanxiang le poto masani ma le lagolago faʻapitoa, ma ua tuuto atu i le tuʻuina atu o tagata faʻatau i auaunaga lelei.


Taimi meli: Mati-10-2023