E te iloa le faʻaogaina o le faʻaogaina o rivets foliga R ma pop rivets?

Ituaiga Rivets TauasoFaatasi ai ma a tatou vaega, e masani ona faʻaaogaina o le R-foligarivets ma toso ese rivets, lea e faʻapipiʻiina e faʻaaoga ai le faʻalavelave i le va o le rivet ma le pu loka. O le R-foliga palasitika rivet e aofia ai vaega e lua: se palasitika lalofao ma se fusi fafine. E le manaʻomia le faʻaogaina o meafaigaluega faʻapipiʻi i le taimi o le faʻapipiʻiina. O le faʻavae faʻapipiʻi e tuʻuina i totonu o se pu lamolemole, ona faʻapipiʻi ai lea o le ulu i lalo. O le vae ua mamanuina faʻapitoa e faʻalautele ma faʻalauteleina i lalo o le malosi, faʻamauina mau i luga o le mea faʻapipiʻi.

 

Core rivets o se ituaiga fou o faʻamau faʻapipiʻi e faigofie tele mo le faʻapipiʻiina. E masani ona faʻaaogaina i le olaga i aso taʻitasi, e pei o rivets foliga R ma toso ese rivets, lea e faʻaogaina e faʻaoga ai le faʻalavelave i le va o le rivet ma le pu loka.

Rivets palasitika R-foliga e aofia ai vaega e lua: o se fao pito i lalo ma se faʻailoga fafine. E le manaʻomia le faʻaogaina o meafaigaluega faʻapipiʻi i le taimi o le faʻapipiʻiina. O le faʻavae faʻapipiʻi e tuʻuina i totonu o se pu lamolemole, ona faʻapipiʻi ai lea o le ulu i lalo. O le vae ua mamanuina faʻapitoa e faʻalautele ma faʻalauteleina i lalo o le malosi, faʻamauina mau i luga o le mea faʻapipiʻi.

 

U'u Tauaso Rivetspalasitikapop rivetso se ituaiga fou o rivetingfa'amau e faigofie mo riveting. I avanoa vaapiapi po o siosiomaga e le maua ai rivets pe le mafai foi ona faʻaaogaina, e mafai ona faʻaoga se samala poʻo isi mea faigaluega e ta ai le autu o le rivet i le tasi itu e faʻapipiʻi faatasi ai ni vaega se lua pe sili atu.

O le rivet muamua o se tama'i laupapa po'o se ivi, ma o le u'amea muamua o Amoeba atonu o le tuaa o lerivet matou te iloa. E le taumateina, o latou o le auala sili ona leva e iloa e tagata o fesoʻotaʻiga uʻamea, e amata mai i tua e oʻo atu i le faʻaaogaina muamua o uʻamea malleable.

LA TATOU WEB:/, A E MANA'O SE FESOASOANI, FAAMOLEMOLEFAAFESOOTAI MATOU.


Taimi meli: Au-01-2023