Fasto Le 132nd Canton Fair

Fasto na auai i le 132nd canton fair, ma mo lenei mea, sa latou saunia tele. E mafai e le tagata fa'atau ona fa'afeso'ota'i i latou ile TM mai le 2022.10.15 i le 2023315 po'o le fa'aaliga ola mai le 2022.10.15 i le 2022.10.24.

Ma ia Oketopa 15th ,2022. O le 132nd Canton Fair Virtual Opening Ceremony sa faia i luga o le initaneti.

Na faamamafaina e Wang Wentao o le 20th National Congress of the Communist Party of China (CPC) o loʻo lumanaʻi o le a tusia ai se ata tele mo le atinaʻe o Saina i le lumanaʻi. O le tutu i se amataga fou o tala faasolopito, matou te faʻamoemoe o le Canton Fair o le a faʻatinoina le matafaioi o le "alalaupapa o fefaʻatauaʻiga ma sootaga o faauoga", faʻatasi ma The Times, faʻafouina ma atinaʻe, ma faia ni sao fou ma sili atu. I le faaiuga o le lauga, na faalauiloa ai e Wang Wentao le tatalaina o le 132nd Canton Fair.

Faatasi ai ma taumafaiga soofaatasi a vaega uma, o le faʻailoga faʻailoga ma le faʻaalia o aafiaga o le Canton Fair ua faʻaauau pea ona faʻaleleia, faia sao taua i le tautuaina o fefaʻatauaʻiga faavaomalo, faʻalauteleina le fesoʻotaʻiga i totonu ma fafo, ma faʻalauteleina le atinaʻeina o le tamaoaiga. O le Canton Fair ua sauni e tuʻuina atu i le au faʻatau Saina ma fafo se filifiliga sili atu o oloa ma se poto masani sili atu. O loʻo faʻamoemoe o le tele o atinaʻe o le a faʻaogaina lelei le faʻaogaina o luga ole laiga, fefaʻasoaaʻi faʻatasi, vaʻavaʻai mo avanoa atinaʻe, faʻamalosia ma faʻalauteleina taunuuga o fefaʻatauaiga, ma taumafai e oʻo atu i le tele o poloaiga faʻatasi.

Fai mai Wang Weizhong o Guangdong, i le avea ai o se itumalo tele o le tamaoaiga ma le matala, o se tasi o itulagi e sili ona atoatoa fale gaosi oloa ma sapalai filifili i le lalolagi, ma o se tasi foi o nofoaga vevela mo pisinisi i le lalolagi e teu faafaigaluega. O le a tatou agai i luma le toe fuata'iga ma le tatalaina ma le naunautaiga sili atu ma mai se amataga maualuga atu. Guangdong Province o le a avea lenei Fa'aaliga o se avanoa e fa'atino lelei ai galuega tetele e sefulu o le atina'eina o fefa'ataua'iga maualuga, fa'amalosia pea ma fa'aleleia atili le tamaoaiga i fafo ma fefa'ataua'iga felagolagoma'i, fa'atupuina ma le malosi se siosiomaga pisinisi fa'ava-o-malo e fa'atatau i maketi ma fa'avae tulafono, taumafai e fa'atusa. tulaga lelei fou o le tamaoaiga tatala, ma faia ai le faavae mautu ma le malosi o le mamanu atinae fou. O le a matou taumafai e taʻitaʻia le atunuʻu i le faigamalaga fou o le fausiaina o se atunuʻu faʻaagafesootai faʻaonapo nei ma fatuina le matagofie fou. O loʻo faʻamoemoe e mafai e pisinisi ona malamalama atili ma teu faʻafaigaluega i Guangdong e ala i le Canton Fair, faʻasoa avanoa atinaʻe ma fatuina se lumanaʻi lelei faʻatasi. o le Nofoaga Autu o Fefaatauaiga a Saina.


Taimi meli: Oke-17-2022