Hex Hollow Bolts i Faufale ma Gaosimea

A oʻo mai i le fausiaina ma le gaosiga, o loʻo i ai le tiapolo i auiliiliga. Soo se vaega, umafa'amau ma o vaega uma o meafaigaluega e taua tele i le faʻamautinoaina o le saogalemu, mautu ma le umi o se fausaga poʻo se oloa. O fa'amau o'oo'o fa'a-Hexagonal o se tasi lea e masani ona le amana'ia ae taua tele.

O le fa'amauina o'o'o hexagonal o se mea fa'apipi'i e fa'aogaina fa'atasi ai ni vaega se lua pe sili atu. E 'ese'ese mai fa'amau fa'aleaganu'u ona o lo'o i ai se ogatotonu gaogao, lea e sili atu ona fetu'una'i ma fetu'una'i i fa'aoga eseese. O nei faʻamau e masani ona faʻaaogaina i le fausiaina, taʻavale, aerospace, ma fale gaosi oloa mo lo latou malosi, tumau, ma faigofie faʻaoga.

O se tasi o faʻamanuiaga autu o paʻu omoʻo hexagonal o lo latou gafatia e tuʻuina atu se fesoʻotaʻiga saogalemu, malosi i le va o vaega e lua. O lefoliga hexagonal o le fa'amau o le ulu e maua ai se vaega tele o luga mo le faʻaogaina o le torque, e maua ai le faʻapipiʻi sili atu, sili atu ona malupuipuia. E taua tele lenei mea i le fausiaina ma le gaosiga o vaega, lea e taua tele ai le faʻatulagaina o se fale poʻo se oloa.

3 4

E le gata i lea, o le ogatotonu o le paʻu e omo, faʻaitiitia le mamafa e aunoa ma le faʻafefeteina o le malosi. O le mea lea e lelei ai fa'amau o le hex mo mea fa'atatau i le mamafa e pei o le va'alele ma fale ta'avale. O le faʻaogaina o paʻu o le hex hollow e mafai ai foi ona faʻafaigofie le faʻavasegaina, ma faʻafaigofie ai mo le tele o faʻaoga.

O le isi itu taua o le hexagon hollowfa'amau o lo latou tetee atu i le pala ma le ofuina. E taua tele lenei mea i fafo poʻo totonu o siʻosiʻomaga maualuga-sūsū lea e faigofie ona ele ma pala. Hex hollow bolts ua mamanuina e sili atu le puipuia o vaega, faʻamautinoa le umi o le tautua ma le faʻaitiitia o manaʻoga.

O se tasi o mea taua e mafaufau i ai pe a faʻaogaina faʻamau hex hollow o le manaʻoga mo le saʻo ma le saʻo i le taimi o le faʻapipiʻiina. O le faʻatulagaina lelei ma le faʻaogaina e taua tele i le faʻamautinoaina o le faʻamau e maua ai le maualuga o le malosi ma le mautu. E taua foi le faʻaogaina o paʻu maualuga mai se tagata gaosi oloa e faʻamaonia ai le faʻamaoni ma le faʻatinoga.

Faʻavae i Saina, tuʻuina atu faʻamau maualuga mo le lalolagi, Faʻamolemolefaafesootai matou.

La matou Upega Tafa'ilagi:/


Taimi meli: Tes-21-2023