O le a le tele o lou iloa e uiga i fa'amau fa'amau?

Fa'amau fa'amau o se ituaiga o vaega fa'apitoa e fa'aaogaina mo masini fa'amaufa'ailoga, masini, ma paipa i so'o se mea e maua ai le vai. O se mea e faʻaaogaina mo le faʻamaufaʻailogaina i totonu ma fafo. Fa'amau fa'amau e faia i u'amea po'o mea e le fa'ameamea pei o mea e ala i le tipiina, fa'ailoga, po'o le tipiina, fa'aoga mo le fa'amauina o feso'ota'iga i le va o paipa ma le va o vaega o masini. E tusa ai ma meafaitino, e mafai ona vaevaeina i faʻamau faʻamaufaʻailoga uʻamea ma faʻamau faʻamaufaʻailoga e leai ni uʻamea. O fufulu u'amea e aofia ai fufulu 'apamemea,fufulu uamea uamea, fufulu u'amea, fufulu alumini, ma isi mea e le u'amea e aofia ai fufulu asbestos, fufuluina e le o asbestos, fufulu pepa,pa'u fufulu, ma isi.

EPDM fufulu1

O mea nei e tatau ona matauina:

(1) Tevela
I le tele o faiga filifiliga, o le vevela o le vai o le mea muamua lea e mafaufau i ai. Ole mea lea ole a fa'aiti'itia ai le tele o filifiliga, aemaise mai le 200 ° F (95 ℃) i le 1000° F (540 ℃). Pe a o'o le vevela fa'aogaina o le faiga i le tapula'a o le vevela fa'aauau pea o se mea fa'ameamea, e tatau ona filifilia se maualuga maualuga o meafaitino. E tatau foi ona faapena i nisi tulaga maualalo-vevela.

 

(2) Fa'aaogāga
O pito sili ona taua i le faʻaogaina o le ituaiga flange ma lefa'amau fa'aaogaina. O le tele, aofaʻi, ma le vasega o faʻamau i le faʻaogaina e fuafua ai le uta lelei. O le vaega aoga o le fa'apipi'i e fa'atatau i luga o le tele fa'afeso'ota'i o le fufulu. E mafai ona maua mai le mamafa o le fa'amaufa'ailoga fa'amau ma le fa'afeso'ota'i o le fa'amau. A aunoa ma lenei parakalafa, e le mafai ona faia le filifiliga sili i le tele o meafaitino.

(3) Ala o Faasalalauga
E faitau afe vai i totonu o le alalaupapa, ma o le pala, oxidation, ma le faʻaogaina o vai taʻitasi e eseese tele. O mea e tatau ona filifilia e tusa ai ma nei uiga. E le gata i lea, o le faʻamamaina o le faiga e tatau foi ona mafaufauina e puipuia ai le tafia o le fufulu e ala i le vai faʻamamaina.

(4) Omiga
O ituaiga ta'avale ta'itasi e iai lona mamafa aupito maualuga, ma o le fa'atinoina o le mamafa o le ta'ele e fa'avaivaia pe a fa'ateleina le mafiafia o mea. O le manifinifi o le meafaitino, o le sili atu lea o le mamafa o le gafatia. O le filifiliga e tatau ona faʻavae i luga o le mamafa o le vai i totonu o le tino. Afai o le mamafa e masani ona fesuisuiai malosi, e tatau ona malamalama i le tulaga auiliili ina ia mafai ai ona fai se filifiliga.

(5) PT tau
O le mea ua taʻua o le PT tau o le oloa o le mamafa (P) ma le vevela (T). Le mamafa o le tetee o ia taitasifufulu mea e eseese i le vevela eseese ma e tatau ona iloiloina atoatoa. I se tulaga lautele, o le gaosiga o gaskets o le a tuʻuina atu le maualuga o le PT tau o mea.

 


Taimi meli: Iul-17-2023