E fa'afefea ona fa'aoga fa'amau fa'amago?

1. O le ulu e tatau ona lapotopoto (o le tulaga masani foi lea o fa'ailo ulu uma). Ona o faʻafitauli faʻagasologa o gaosiga, o le ulu o fao drywall na gaosia e le tele o tagata gaosi oloa atonu e le lapotopoto tele, ma o nisi atonu e laʻititi sikuea. O le faʻafitauli o le le fetaui lelei i totonu o le puipui mamago, faʻataʻamilosaga faʻasolosolo, faataamilo i se nofoaga tutotonu, lea e tatau ona talafeagai.

2. Ia i ai se togi ma'ai, aemaise lava pe afai o lo'o e galue i kiel uamea mama. O le Ma'ai Angle o le fao puipui mago e masani ona manaʻomia i le va o le 22 ma le 26 tikeri, ma o le Maʻai Angle o le ulu e manaʻomia ina ia tumu, e aunoa ma le tosoina o le uaea ma le faʻalavelave faʻafuaseʻi. O lenei "mata" e sili ona taua mo fao mago, aua e faʻaaogaina e aunoa ma ni pu na faia muamua ma faʻapipiʻiina i totonu, o lea e mafai ai foi e le mata ona ulu. Aemaise lava pe a faʻaaogaina i le kiel uamea mama, pito leaga o le a taʻitaʻia ai e le vili i totonu, faʻaleagaina saʻo le faʻaogaina o. E tusa ai ma tulaga masani a le atunuu, e tatau ona mafai e fao laupapa laupapa ona vili i le ipu u'amea 6mm i le 1 sekone.
3. Aua le fa'atauva'a. O le auala pito sili ona faigofie e iloa ai pe o se fao fao mago e fa'alavelave o le tu'u lea i luga o le laulau, lapotopoto le ulu i lalo, ma va'ai pe o le filo o lo'o sa'o ma i le ogatotonu o le ulu. Afai e fa'anuminumi fa'ailoga, o le fa'afitauli o le fa'afefe o meafaigaluega eletise pe a viliina i totonu, fa'afefe. O sikulima pupuu e lelei, ae o le uumi e mafai ona avea ma faʻafitauli tele.
4. O le koluse slot e tatau ona tu i le ogatotonu o le ulu lapotopoto, a leai o le tulaga e tutusa ma le 3.


Taimi meli: Me-16-2023