Fofo i le Slippage o le Triangular Self-tapping Screw

E ta'ua fo'i fa'ato'a fa'ato'a fa'ata'i tolu fa'ailoga fa'ailoga fa'ato'a fa'ato'a fa'ato'a fa'ato'a fa'ato'a fa'ato'a fa'amaufa'ailoga.O lona uiga o le vaega fa'alava o le vaega filo o le sikulima fa'apipi'i o le tagata lava ia e tafatolu, ma o isi fa'amaufa'ailoga e tutusa ma mea o le sikulima masini.E a'afia i se ituaiga o fa'avili fa'apipi'i.

tala fou

Fa'atusatusa i fa'ailoga fa'ainisinia masani, o fa'ailoga fa'apipi'i tafatolu e mafai ona fa'aitiitia ai le tete'e i le faiga o le lokaina.E tataina le mea faigaluega i ni togi se tolu, ma o le ai ai se aafiaga vevela i le faiga o le lokaina, lea o le a taofia ai le sikulima mai le tatalaina pe a uma le malulu.

Triangle self-tapping screw e tele ona itu lelei i le fa'atinoga.

O le faʻamanuiaga muamua e mafai ona e osofaʻia oe lava.I le feagai ai ma le maaa o oloa a nisi o tagata faatau, e pei o papatusi uʻamea, o le tolu-nifo sikulima tulimanu na o le faaaogaina o lona lava-tapping meatotino e sili atu ona ulu i totonu o oloa.Mo isi fa'amea e mana'omia ona fa'amau i nisi fa'asili, e pei o le ana o le fa'amama alaleo leitio, e mafai ona fa'aoga fa'ailoga nifo tafatolu e fa'asa'o vave ai.

O le fa'amanuiaga lona lua o le fa'atusatusa lea i le fa'aogaina o sikulima fa'ainisinia, e mafai ona fa'asaoina nati po'o filo e mafai ona muai viliina i luga o vaega loka.E le mana'omia le fa'apipi'iina i se nati e pei o se sikulima masini.O le tau o tagata faʻatau e faʻasaoina tele, ma o le faʻamautuina lelei o loʻo faʻaleleia atili.

O le aoga lona tolu o nifo tafatolu o loʻo faʻaogaina uiga o le faʻafesoʻotaʻi laʻititi laʻititi, laʻititi laʻititi loka ma le mataupu faavae o le malosi faʻaalia e mafua mai i le palasitika palasitika o le loka loka i le faiga o le lokaina e faʻatupuina ai se faʻapipiʻi tele atu, lea e mafai ona puipuia. le fa'ailoga mai le matala.
Ona o mea lelei o loʻo i luga, o faʻamau faʻapipiʻi tafatolu e faʻaaogaina lautele.Ae peita'i, afai e se'e fa'a sikulila ona o le fa'aoga sese, e masani lava ona avea ma ulu tiga mo tagata fa'atau.Aua o le tau o vaega loka lautele e masani ona maualuga atu nai lo fao sikulima.Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tau o le gaʻo o se faʻamama alaleo e masani lava e afe i le fiasefulu afe taimi nai lo le sikulima.Afai ua soloia le lua ona o le sikulima se'e, e masani ona le taliaina le tagata faatau.I le taimi lava e tasi, e mafai foi ona mafua ai le faʻalavelave faʻafuaseʻi o faʻalavelave faʻafuaseʻi e pei o le tuʻuina o laina gaosiga o tagata faʻatau.

O le fa'ase'e o sikulima tafatolu fa'apipi'i e mafua ona o le maualuga o le fa'amau.Ae ui i lea, o mafuaʻaga o le maualuga o le maualuga atonu o le laʻititi o le nifo sikulima e laʻititi tele, o le pu faʻapipiʻi e tele naua, o le faʻapipiʻiina moni e sili atu i le seti seti (pei o le voltage poʻo le mamafa o le ea e fesuisuiaʻi tele) poʻo le torque ua faʻamaonia i totonu. o le mamanu muamua e maualuga tele.A mae'a le sikulima, o le a se'e pea pe a fa'aogaina se isi fa'ailoga fa'atusa e fa'aoga ai.Afai e se'e le sikulima i le taimi muamua o le viliina, o le sikulima lava ia e iai ni galuega tipi, lea e mafua ai ona faʻateleina le pu filo ma le mafai ona lokaina.

A mae'a ona fa'ase'e le sikulima fa'apipi'i a le tagata lava ia, o se tasi o auala o le toe fa'aleleia lea o le pu na se'e i le fa'amomoli filo.Ae ui i lea, o le le lelei o lenei metotia o le faʻaogaina e faigata ma maualuga le tau.O le faʻamatalaga o le sikulima faʻaaogaina pe a uma ona toe faʻaleleia o le a suia foi, ma o foliga vaaia o le a manino lava e ese mai le faʻailoga muamua.

I le taimi nei, o le auala sili ona vave, sili ona aoga ma faʻasaoina o le loka saʻo lea i totonu o le pu e ala i le faʻaogaina o sikuli faʻainisinia ma mea lava e tasi, togafitiga tutusa ma faʻamatalaga tutusa pe a maeʻa ona paʻu, lea e mafai ona loka lelei i totonu o le pu filo filo.

Talu ai ona o le sikulima faʻainisinia e sili atu le lapoʻa faʻafesoʻotaʻi ma le pu filo nai lo le tafatolu faʻapipiʻi sikulima, e mafai ona faʻamauina le maualuga o le faʻapipiʻiina e aunoa ma le faʻaitiitia o le faʻapipiʻi faʻamau na manaʻomia muamua e tagata faʻatau..

A maeʻa le tele o tausaga o faʻaoga faʻaoga, o lenei metotia o loʻo i ai se aafiaga sili ona lelei, ma o lenei ituaiga o faʻafitauli faʻafefe ua uma ona foia lelei.E matua faamalieina tagata fa'atau ile matou fofo.


Taimi meli: Tes-15-2022