O Nisi Fa'aoga Matagofie o Fao Sima

I totonu o fale faufale , o le sima o se tasi o mea taua e masani ona faʻaaogaina mo le fausiaina o fale, auala, ma alalaupapa. E le gata i lea, o loʻo i ai se isi mea itiiti e le iloa, o lefao sima . Atonu e te le masani i ai, ae e taua tele i galuega faufale. O le a matou su'esu'eina le matafaioi o fao sima mai vaega nei.

1, mea faufale tumau

Fao sima e mafai ona faia se sao i le faʻapipiʻiina o mea faufale, ma faʻamautinoa ai le mautu o le fausaga o fale. O le faʻaleleia o mea faufale eseese o se laasaga taua i le faʻagasologa o le fausiaina, ma matou te manaʻomia se auala faʻaleleia lelei e faʻamautinoa ai e mafai e le fale ona tatalia le siosiomaga masani o matagi ma timuga. Afai e le mautu mea faufale, o loʻo i ai se avanoa maualuga e paʻu i taimi o faʻalavelave faʻalenatura, e oʻo atu ai i manuʻa ma faʻaleagaina meatotino.

2. Fo'ia ta'e puipui

Fao sima e mafai foi ona foia le faafitauli o le ta'e puipui. I le faʻaaogaina i aso uma o se fale, e faigofie ona oʻo i le paʻu o le puipui, e le gata ina aʻafia ai le matagofie o le fale, ae e afaina ai foi le tumama ma le mafanafana o le siosiomaga o le fale. I le taimi lea, e mafai ona tatou faʻaaogaina simafaoe fofo ma toe fa'aleleia le puipui ina ia taofia atili ai le ta'e, ausia se aafiaga teuteu lelei.

siku sima siku sima (2)

3. Fa'apipi'i upega fa'ato'i-gaoi

E mafai fo'i ona fa'aoga fao sima e fa'apipi'i ai upega fa'ato'i gaoi. Faatasi ai ma le atinaʻeina o sosaiete ma le faʻaleleia o tulaga o le soifuaga o tagata, ua faʻateleina le taua o faiga e tetee atu ai i le gaoi, ma ua tele aiga ua faʻapipiʻi faitotoa, faamalama, ma isi. Ae ui i lea, o le toʻatele o tagata e leai se auala lelei e faʻapipiʻi ai pupuni e puipuia ai le gaoi. I le taimi lea, o fao sima e mafai ona faia se sao tele, faʻaitiitia lelei le taimi ma tau o tagata faigaluega e manaʻomia e faʻapipiʻi ai upega faʻamalosi. I le taimi lava e tasi, o lo latou tumau e malosi foi, faʻamautinoa le faʻamautuina umi o le lau.

Matou te tuʻuina atu oloa faʻapipiʻi maualuga, Afai e te manaʻomia, FaʻamolemoleFaafesootai matou.

La matou Upega Tafa'ilagi:/


Taimi meli: Sep-25-2023