Pine Spring: Vaega Laiti, Aafiaga Tele

pine tautotogo, e ta'ua fo'i o pine ta'avale po'o pine tension, o ni fa'amau faigofie ae fa'aogaina e fa'apipi'i ai ni vaega se lua pe sili atu. E masani lava ona faia i le uamea malo ma ua i ai se mamanu slotted e mafai ai ona latou faʻapipiʻi ma faʻalautele, maua ai se fesoʻotaʻiga malupuipuia ma fetuutuunai. O le mamanu tulaga ese o pine tautotogo e talafeagai ai mo le tele o faʻaoga mai le taʻavale ma le aerospace i le fausiaina ma le gaosiga o masini.

O se tasi o faʻamanuiaga autu o pine o le tautotogo o lo latou gafatia e tuʻuina atu se fesoʻotaʻiga malosi ma faʻalagolago aʻo faʻatagaina se tikeri faʻapitoa o le fetuutuunai. O lenei fetuutuunai e sili ona aoga i faʻaoga e ono iai sina faʻasesega poʻo le fegasoloaʻi i le va o vaega. O le gaioiga o le tautotogo o le pine e mafai ai ona faʻafefeina le teʻi ma le vibration, ma faʻaitiitia ai le lamatiaga o le faʻaleagaina poʻo le toilalo o vaega fesoʻotaʻi.

5 (2) 1(I'uga)

I totonu o fale gaosi oloa, o pine o le tautotogo e masani ona faʻaaogaina i le tele o talosaga e pei o taʻavale, vaega faʻamalolo, ma afi afi. E mafai ona latou tatalia le maualuga o le atuatuvale ma le vibration, ma avea ai ma mea lelei mo le puipuia o vaega taua o taavale. E le gata i lea, o lona lapopoa ma le faigofie o le faʻapipiʻiina e avea ai ma fofo faʻapipiʻi sili ona lelei i totonu o siosiomaga gaosiga o taʻavale televave.

I totonu o le alamanuia aerospace, lea e taua tele ai le saʻo ma le faʻatuatuaina, o pine puna e faʻaaogaina i faʻalavelave faʻapitoa e pei o mea faʻapipiʻi vaalele, faiga faʻatonutonu ma vaega afi. O pine o le tautotogo e mafai ona faatumauina se fesoʻotaʻiga malupuipuia i lalo o tulaga ogaoga, e aofia ai le maualuga o le vevela ma suiga o le mamafa, ma avea ai ma vaega taua i le faʻamautinoaina o le saogalemu o vaalele ma le faʻatinoga.

I le fanua o le fausiaina ma le gaosiga o masini, o pine tautotogo e masani ona faʻaaogaina i excavators, cranes, masini faʻatoʻaga ma isi meafaigaluega. O lo latou gafatia e tu'uina atu se feso'ota'iga saogalemu ma fetu'utu'una'i e taua tele i fa'aoga mamafa-ti'eti'e e fa'atatau i masini i le gaioi faifaipea, avega mamafa ma tulaga faigata o le si'osi'omaga.

Filifilia Fasto o le a avea ma au faʻatauga sili ona lelei, naʻofaafesootai matou

La matou Upega Tafa'ilagi:/


Taimi meli: Feb-23-2024