O le tufuga ma le faʻaogaina o fao fao - o se meafaigaluega mo galuega uma

Pe a oo i galuega faufale ma kamuta, o le i ai o meafaigaluega sa'o e mafai ona faia ai se eseesega tele. O le faia o fao o se tasi lea o meafaigaluega na suia ai le pisinisi. Fa'amauina fao o se vaega taua o so'o se galuega fa'atulagaina, e maua ai le malosi, mautu ma le lelei. I totonu o lenei blog, o le a matou suʻesuʻeina le lalolagi o fao fao, suʻesuʻeina o latou faʻaoga, faʻamanuiaga, ma le aʻafiaga o latou i luga o galuega faufale.

Fetuuna'i i galuega faufale:

O le fa'aogaina muamua o fao fao e fa'apipi'i ai fa'alava laupapa, laupapa, po'o isi mea faufale e fai ai se fa'avaa. Mai fale nofoia i fale faapisinisi ma mea uma o loʻo i totonu, o le faʻapipiʻiina o fao e taua tele i le tuʻuina atu o le faʻatonuga. Pe o puipui fau fale, fola, taualuga, po o fao, o le fauina o fao o se meafaigaluega taua mo kamuta, konekarate, ma tagata faufale.

Lelei ma sefe taimi:

 

O le lelei o le faʻaogaina o fao fao o loʻo taoto i lo latou gafatia e ave vave i totonu o le fafie. Faatasi ai ma le fesoasoani afao fao fana, o nei fao e mafai ona tulia vave ma saʻo i le nofoaga manaʻomia, faʻavavevaveina le faagasologa o le fausiaina. E le pei o fao lima masani, o se fao fao e fa'amautinoaina le loloto faifaipea ma fa'aitiitia ai le lamatiaga o fao pi'o. Le vaega fa'asao taimi o le fa'atulagainafaofesoasoani i le faʻateleina o le gaosiga, faʻatagaina le tele o poloketi e faʻamaeʻaina i se taimi atofaina.

fao fao (2) fao fao1

Ituaiga fao fao:

1. Fao masani:O nei fao o le ituaiga sili ona masani ma talafeagai mo le tele o faʻaoga masani faʻapipiʻi.

2. Pusa Fao:O fao pusa e fai si manifinifi ma pu'upu'u nai lo fao masani ma e masani ona fa'aoga mo galuega mama po'o foliga vaaia o se fa'ailoga.

3. Fao pito lua:O nei fao e lua pito ma e faʻaaogaina i fausaga le tumau poʻo faʻaoga e ono manaʻomia ai le talepeina.

4. Fao tautau fao:O nei fao e pupuu ma e iai lona ulu mafolafola fa'apitoa, e lelei ai mo le fa'apipi'i o fao tautau po'o mea fa'apena tutusa.

Aua le na'o le fa'atapula'aina o oe i oloa matou te fa'aalia, Fa'amolemolefaafesootai matou.

La matou Upega Tafa'ilagi:/


Taimi meli: Nov-29-2023