Le Taua o Faʻamau Faʻamau Maualuga

O se suʻesuʻega na faia e le EJOT UK na maua ai o le tele o tagata faʻapipiʻi taualuga ma faʻapipiʻi e le manatu i le suʻeina o le viliina o mea faʻapipiʻi o se faʻamuamua pe a faʻapipiʻi teutusi fale.
O le su'esu'ega na fesiligia ai le au fa'apipi'i e fa'atatau le taua o mea e fa pe a mafaufau i le fa'apipi'iina o le taualuga po'o le fa'afale: (a) filifilia o fa'amau e sili ona lelei, (e) siaki le lelei o le fa'amaufa'ailoga i taimi uma, (i) filifilia le sikulivili sa'o, ma (d) fa'aaoga se fa'asu'u fa'atonu lelei.
O le suʻesuʻeina masani o faʻamaufaʻailoga o le mea sili lea ona taua, ma naʻo le 4% o le au tali na tuʻuina i le pito i luga o le lisi, e le tutusa ma le "filifilia o faʻamaufaʻailoga lelei", lea na taʻua o se faʻamuamua e le 55% o tagata tali.
O su'esu'ega e lagolagoina ai le sini a le EJOT UK o le tu'uina atu o faiga sili ona manino ma faigofie ona maua ma a'oa'oga i le fa'aogaina o mea fa'apipi'i fa'amau. Leak su'ega o se laasaga taua i le faagasologa e mafai ona le amana'ia, ma e ui lava o se faiga faigofie tele, o le fa'amaoniga e ta'u mai ai e le o maua lava le gauai e tatau ai.
Brian Mack, Pule Fa'atekonolosi Fa'atekonolosi ile EJOT UK, fai mai: "E tele fa'amanuiaga a le au fa'apipi'i e ala i le faia o su'ega leak o se vaega taua o galuega uma e fa'aaoga ai fa'amau fa'amau. taulaʻi i le lelei E matua aoga lava i tulaga o mataupu e mafai ona taugata mulimuli ane i mea tau tupe ma le taʻutaʻua Ae e manaʻomia ni mea se lua: o se suʻega tapuni lelei ma nisi fuafuaga i le auala e faia ai i se auala e manumalo ai .Aua le faʻalavelave poʻo fa'aopoopo fa'aopoopoga.O le auala e galue ai e fa'ata'ita'iina i elemene uma.
“E mafai ona matou fesoasoani i mea uma e lua, aemaise la matou suʻega VACU, e aumai ia te oe le pusa saʻo. Ose pusa su'esu'e o le mamafa o le ea e faigofie ona fa'aoga e fa'aoga i se ipu fa'asusu o lo'o fa'apipi'i i se fa'agaau ma se pamu lima i se tulaga fa'amau. Ua faia se masini i luga o le firmware ulu. O lea ua matou faia se vitio puupuu e faʻaalia ai le faigofie ona faʻaoga.
O le ata fou a le EJOT aʻoaʻoga, tuʻufaʻatasia ma tusitusiga lautele, e tuʻuina atu taʻiala e faʻamaonia ai le taua o suʻega faʻamaufaʻailoga masani ma talafeagai. O lenei vitio o loʻo aofia uma ai faʻataʻitaʻiga o suʻega leak, e pei o le faʻapipiʻiina o le ipu suction saʻo ma le meafaigaluega saʻo ma le gasket, ma pe faʻafefea le faitau mita talafeagai. O nei punaoa o loʻo tuʻuina atu ai foʻi ni faʻafitauli faʻafitauli, faʻailoga masani "faiga leaga" faʻaogaina i totonu o le fanua pe a le tapuni lelei faʻamau.


Taimi meli: Oke-19-2022