Ituaiga R Cotter Pins: Ose mea e tatau ona i ai mo tagata fai DIY uma

O pine cotter foliga R o se ituaiga ofa'amau e masani ona fa'aoga e taofi ai vaega eseese. E masani lava ona faia mai mea tumau e pei o le u'amea u'amea po'o le u'amea u'amea, fa'amalosia ma fa'atuatuaina mo fa'aoga eseese. O le foliga "R" o nei pine cotter e faigofie ai ona faʻapipiʻi ma aveese, ma faʻamalieina mo manaoga le tumau pe faʻamautu.

O se tasi o fa'aoga masani mo pine fa'apipi'i fa'a-R o le fa'amau lea o pine fa'amau ma pine fa'atusa U. O pine nei e masani ona faʻaaogaina i le tosoina o talosaga, e pei o le faʻapipiʻiina o se taavale toso i se taavale. O le pine cotter foliga R e ui atu i le pu o le pine, taofi i luga ma puipuia mai le matala aʻo faʻaoga. O lenei fofo fa'amau faigofie ae aoga e maua ai e so'o se tasi e tosoina uta mamafa le filemu o le mafaufau i le iloaina o lo'o fa'amau lelei a latou masini.

6 5(I'uga)

I le faaopoopo atu i talosaga traction, Type R cotter pine e masani ona faʻaaogaina i masini ma taʻavale. E mafai ona faʻaaogaina e taofi aifa'amau , axles ma isi vaega o loʻo i ai, tuʻuina atu se tali faʻalagolago ma taugofie. Pe o lo'o e galue i se galuega fa'aleleia o le ta'avale po'o le fa'aleleia o fale, o le i ai o pine fa'a-R-type cotter i lima e mafai ona fa'asaoina ai lou taimi ma le le fiafia pe a o'o mai i le puipuia o vaega taua.

O pine R cotter e masani ona fa'aogaina i fa'ato'aga ma fale gaosimea. E mafai ona fa'aoga e fa'amautu vaega eseese i mea tau fa'ato'aga, masini ma ta'avale fa'apisinisi. O lo latou gafatia e tatalia avega mamafa ma tulaga faigata e avea ai i latou ma vaifofo faʻamaumau taua i nei siosiomaga faigata.

I se aotelega, o le R-type cotter pine o se mea faʻapipiʻi laʻititi ae taua ma le tele o faʻaoga. O lona agavaʻa, malosi ma le faigofie o le faʻaogaina e tatau ona i ai mo tagata faʻafiafia DIY, tufuga ma tagata tomai faapitoa i pisinisi uma. Pe o e fa'amauina se pine fa'amau, toe fa'aleleia o se ta'avale, po'o le galue i se galuega fa'atino, o le iai o se pine fa'a-R-style i totonu o lau pusa meafaigaluega e mautinoa ai o lo'o ia te oe le fa'amau sa'o mo le galuega. O le isi taimi la e te fa'aputuina ai sapalai mo lau isi poloketi, ia mautinoa e fa'aopoopo i ai pine fa'apipi'i Type R i lau lisi – e te le salamō ai!

E iai a matou fale gaosimea malosi ma felauaiga gafatia, Faʻafeiloaʻi ifaafesootai matou.

La matou Upega Tafa'ilagi:/


Taimi meli: Mati-01-2024